Vacature winkelmedewerker

(Sluitingsdatum 30-06-2024)

 

Over Inproc:

 

Al in 1853 opende Inproc aan de Denneweg in Den Haag de deuren. De Indische Producten Centrale verkocht geïmporteerde producten uit de toenmalige kolonie Nederlands-Indië. De winkel is van verschillende families geweest en overleefde zelfs twee wereldoorlogen. In 1967 nam de familie Buys de winkel over. De authentieke zaak – waar de tijd geen vat op krijgt – groeide uit tot een succesvolle koffiebranderij en theehandel. Met respect voor de rijke historie en de liefde voor het ambacht.

 

Kwaliteit en Aandacht. Daar draait het om bij Inproc. Hier worden de lekkerste koffiebonen zelf vers gebrand en gemalen. Klassieke Inproc-melanges, bereid volgens oude, originele en unieke recepten. Ook de thee wordt handmatig gemelangeerd. Zo ontstond bijvoorbeeld de eigen specialiteit Melati, een mix van acht soorten zwarte thee, die nog steeds volop wordt verkocht. Naast kwaliteitskoffie en -thee verkoopt Inproc allerlei aanverwante accessoires, zoals kleurrijke koffie- en theepotten.

 

Jouw functie:

 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verkopen van koffie, thee en bijbehorende accessoires en het adviseren rondom deze mooie producten. Daarnaast horen het koffie branden, melangeren en voorverpakken van de thee, het netjes bijhouden van de winkel en bijvoorbeeld cadeautjes inpakken allemaal bij je taken. Het gaat om een baan van minimaal 2 tot 4 dagen per week, zowel weekdagen als op zaterdagen. (Let op: je bent minimaal 2 zaterdagen per maand beschikbaar)

 

Jouw profiel:

 

Ben jij een echte theefanaat of koffiegek? Of zou je het leuk vinden om veel te leren over koffie en thee? Dan ben je wellicht de persoon die we zoeken. Je bent een enthousiaste teamplayer die ook zelfstandig aan het werk kan gaan. Daarnaast ben je flexibel en bestand tegen chaos, aangezien er in deze winkel altijd dingen veranderen en anders gaan dan gepland.

 

Enthousiast?

 

Ben je nou enthousiast geworden en kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan een leuke motivatie e-mail en je cv op naar info@inproc.nl ter attentie van Bianca Ippel of Krista Buys.