Feestelijke opening Denneweg 55

Begin september 2023 heeft Inproc de deuren geopend van Denneweg 55, tijd dus om daar ook officieel bij stil te staan. Op 21 oktober 2023 om 16.00 uur knippen we het lintje door en heffen we graag samen met jullie het glas om te proosten op deze mooie stap. (voor de zekerheid: de winkel is gewoon NU al open op Denneweg 55, ook zaterdag de 21e zijn we gewoon open, we maken er alleen een feestelijk moment van)

Verder hebben we heel de dag een soort open dag en zullen er tussen 12.00 – 16.00 uur verschillende proeverijen van ons, maar ook van onze leveranciers, plaatsvinden. Het zou ontzettend leuk zijn er met elkaar een feestelijke dag van te maken.

De aanwezigen zullen zijn:

Bredemeijer

Van de theepotten en mooie thee- en koffie accessoires. Bredemeijer is deze dag aanwezig om thee te laten proeven en uitleg te geven over hun assortiment. Mocht je een vraag hebben of heb je al heel lang een theepot op je lijstje staan dan is dit het moment om even langs te komen. Bredemeijer is aanwezig tussen 11.00 en 15.00 uur.

Ontdek al het moois van Bredemeijer.

Brew Brothers

Laat jezelf meenemen in de wereld van koffie door Siebe van de Brew Brothers. Siebe kan je heel veel vertellen over koffiebonen en laat je, in dit geval zien, hoe je met behulp van de aeropress een prachtige koffie kunt zetten.

Wil je meer weten over de Brew Brothers of wellicht een barista workshop boeken kijk dan op hun website.

Stichting B.A.B.S.

Babs neemt je mee in de wondere wereld van pure (ceremoniële) cacao. Zij zal je kennis laten maken met dit prachtige product uit Guatemala en tips en recepten met je delen. Babs is heel de dag aanwezig.

Voor meer informatie ga je naar haar website.

Dusk Chocolade

De ambachtelijke Haagse Chocolademaker van onder andere de Haagse Hopjes Zeezout repen. Laat je vermaken door zijn passie voor chocola. Hopelijk neemt hij veel lekkers mee om te proeven 🙂

Meer informatie over Dusk vind je hier.

Jacobahof Bijenstal ‘de Windbij’

Sinds een tijdje hebben wij (zeer) lokale honing uit de Schilderswijk in ons assortiment. Angelique, de imker, komt vol passie vertellen over de Jacobahof en over haar bijen en schenkt daar een kopje Inproc thee bij.
Daarnaast is het echt een aanrader om eens een keer te gaan kijken bij de Jacobahof. Zo leuk, instant happiness!!

Meer informatie vind je hier.

Bydorps Boomgaard

Naast dat Alexandra werkzaam is bij Inproc maakt zij allerlei jams, chutneys en siropen zelf met de oogst uit Bydorps Boomgaard. Deze kun je al jaren kopen bij Inproc. Ook zij zal aanwezig zijn om het een en ander te laten proeven. Ze gaat haar best doen om de lekkerste kweeperen jam op tijd klaar te hebben.

Ge-zwam

Oesterzwammen op koffiedik. Een zeer goed en lokaal initiatief afval te reduceren en lokaal voedsel te produceren. Binnenkort hebben we weer grow kits in ons assortiment, zodat je zelf oesterzwammen kunt kweken. Ludo komt al jaren bij ons de vliesjes van de koffiebonen (komen vrij tijdens het brandproces) ophalen om in zijn circulaire productie proces te verwerken. De oesterzwammen worden niet alleen geleverd aan de horeca, maar worden ook gebruikt in bijvoorbeeld (vegan) bitterballen. Jummie… die kunnen wij lekker gaan proeven zaterdag de 21e.

Check de website van Ge-Zwam.

De Gouden Ton Denneweg

Zonder de bubbels van de Gouden Ton, absoluut geen opening. En wat is het toch altijd een feest om deze prachtige winkel te bezoeken. Fantastische mensen in een prachtige zaak met de sfeer van vroeger en met heerlijke (alcoholische) producten. Blij met deze collega’s op de Denneweg.

Check de website, maar bezoek ook zeker de winkel.

Haagse Hapjes

Deze twee dames, Lotte en Rosa, zijn niet in een paar woorden te omschrijven. Ik denk dat we hun artistieke catering, eetbeleving, eetontwerp, eetdesign, maar moeten gaan ervaren. Zonder Haagse Hapjes geen opening 🙂

Neem een kijkje op hun website.

Foam Frederikstraat 

The best vegan hotspot in town, voor ontbijt en lunch, lieve mensen en natuurlijk heerlijke thee. Ook zij zullen ons verwennen met een heerlijk (vegan) hapje.

Hier kun je ze vinden.

Lottie bakt

“A thing of beauty is a joy forever.” Tijdens de opening introduceren wij een nieuwe collectie keramieken kopjes en Lottie zal zelf aanwezig zijn om deze prachtige collectie te introduceren.

Neem een kijkje op haar prachtige website.

Marianne Reurik:

Waar zouden wij zijn zonder jouw steun de afgelopen jaren, Marianne. Marianne heeft jarenlang met veel plezier bij ons gewerkt totdat ze naar Groningen verhuisde (huilen voor ons). Regelmatig werden wij verrast met allerlei baksels met onze thee, toen ze nog bij ons werkte. Speciaal voor de opening komt Marianne ons weer verblijden met deze heerlijke lekkernijen. De voorbereidingen van de baksels met Chai, Earl Grey, Silky Oolong en Cuba koffie zijn inmiddels in volle gang. Wij kunnen niet wachten.

Mocht jij ook interesse hebben in bakken, Marianne is er zaterdag bij om alles uit te leggen.

Niet fysiek aanwezig bij de opening, maar we hebben toch wat lekkers van ze om te proeven:

Sayah Spekkoeklikeur

De originele Indische likeur. Naar oma’s recept (en opa kwam altijd koffie halen bij Inproc) heeft Marc een heerlijke Indische Spekkoeklikeur gemaakt.

We ❤️ Spekkoek. Check de website.

Haagse Bal

Die lekkere met de hand gemaakte bonbonballen met een vleugje Haagse Hopjes likeur. We hebben ze al jaren vast in ons assortiment en we worden er nog steeds blij van.

Leuk om cadeau te doen. De website vind je hier.

Van Kleef 

Een samenwerking die er aan komt ❤️. We doen ons best om dit in ons assortiment te hebben voor de 21e.
Oh moeten we dit prachtige bedrijf nog toelichten, nee toch? Voor de zekerheid: Van Kleef jenevers & likeuren, het verhaal begon al in 1842 en nog steeds kan er niemand aan ze tippen.

Breng een bezoek aan de winkel of het museum. De website vind je hier.

De Graaff Chocolaad

Nog zo’n Haags begrip, al vanaf 1928. De Graaff Chocolaad op het Noordeinde. Een samenwerking komt er aan en hopelijk ook voor de 21e, want heerlijke chocolade kunnen we niet genoeg in ons assortiment hebben, toch?

Bezoek de website hier.

Zien we je zaterdag de 21e? Het belooft een heerlijke, chaotische dag te worden.

Liefs,
Krista & Bianca

[/vc_column][/vc_row]
3 Reactie's
 • Carla Schellings
  Geplaatst op 11:51h, 13 oktober Beantwoorden

  Wat een gaaf en feestelijk gebeuren, lieve Krista en Bianca. Jammer om er niet even bij te kunnen zijn, maar dat komt op een ander moment goed…
  Veel geluk met deze feestelijke (her)opening!!

  • Bianca Ippel
   Geplaatst op 12:32h, 13 oktober Beantwoorden

   Wat een leuk bericht Carla, dank je wel!! We gaan elkaar gewoon binnenkort zien, dat is ook een feestelijk moment 🙂

 • René
  Geplaatst op 20:10h, 19 oktober Beantwoorden

  Wauw! Wat een geweldige opening hebben jullie georganiseerd! Samen met zoveel bijzondere makers. Wij blijven langskomen en zijn ook bij de opening van de partij.

Geef een reactie